Astazi 23.

L-ai invatat muzica pe care o asculta si astazi. Nu realizeaza daca se regasesti in rea, sau o asculta doar pentru ca ii aminteste de tine. Te vede mereu langa el in pat, in boxeri si tricoul lui alb.
Sa trezit langa un pahar de vin, rasfoind albumul cu poze in care ea, langa el, isi inchipuia lumea paralela formata din visele lor. Se mai gandeste la ea, mai ales in serile reci cand sufletul amortit
recnoastea prin intuneric forma sanului ei si amorteste din nou in durelea ce ii stapaneste simtirile.


Cum oare ar putea da timpul inapoi cu vreo 4/5 ani. Sa simta din nou fiorul iubirii necunoscute inca, sa simta sarutul adolescentin si degetele legate intre ele ce vor sa-ti dea increderea ca va dura o viata intreaga. Asemenea iubire nu mai gasesti, isi tot repeta in gand si priveste cerul nestiind daca acelasi soare ii mangaie si iei pielea. Se roaga la vant sa-si mai treaca degetele prin parul ei si sa-i fure din aroma. Si-o inchipuie mereu, cum zambeste larg fericita langa cine ii este aproape acum, insa gelos isi mulge gene si isi arunca vise in ocean, sperand ca poate intr-o zi ea le va gasi. Intr-o zi in care el poate va fi deja cenusa.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Somn.

Grabita...

18 martie 2023