Pierdut.

Ce faci? Ce faci cu viata ta? Ai ramas si fara job, nu ti-a iesit nimic din tot ce ti-ai planuit pe termen scurt. Cat sa mai stai blocat? Cu ce o sa te intretii? Din ce o sa traiesti? 
Stiu ca a fost greu fara ea si ca ti-a dat toata viata peste cap, dar tu? Tu ce ai de gand sa faci cu asta? De ce te-ai bazat atat de mult pe ea? De ce ai creat-o nucleul vietii tale? Stiu, stiu ce o sa spui, probabil ca trecutul ti-a demonstrat faptul ca alaturi de ea ati fost o echipa foarte puternica care nu a dus lipsa de nimic, insa asta nu mai conteaza acum! Conteaza doar sa te ridici din groapa in care zaci acum! Ridica-te! 

Treci prin cel mai mare cosmar, prin cel mai negru scenariu al vietii tale! Fara job, fara iubire, fara vre-un sprijin moral de care ai nevoie cu atat de multa nebunie! Ai avut 3/4 luni groaznice, in care ti-ai resetat viata de la zero si modul in care a trebuit sa te comporti si sa traiesti! Inteleg, dar gaseste-ti drumul pe care sa pornesti, gaseste-ti modalitatea cea mai optima de a te intretine, de a-ti face planuri de viitor si de a te gospodari singur! Stiu ca ai ramas fara reper! 

Am ramas pe o strada goala, dezbracat si nu-mi gasesc sperante pe care sa le imbrac. Nu mai gasesc rost la tot ce fac si ma afund intr-o fantana de ganduri ce am construit-o de cand am ramas doar cu mine. Am sapat mult la ea, pentru a ingropa amintirile ce voiam sa le ascund, insa am pus acolo gandurile ce ma inec acum. E frig si rece, iar eu nu mai gasesc nici o scanteie cu care sa reaprind focul ce a fost stins din sufletul meu. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Somn.

Grabita...

18 martie 2023